Deelnemerspagina: Centrum & Horeca Zevenaar - Subono - sponsorgelden ophalen voor scholen en verenigingen Subono - Sponsoring voor scholen & verenigingen
Er zijn 2 lopende actie >

Deelnemerspagina: Centrum & Horeca Zevenaar


Deel deze actie direct
en steun het spaardoel!

Centrum & Horeca Zevenaar

Koop jouw favoriete Subono-bon en ontvang kortingen van lokale winkels en horecabedrijven per post. Van de opbrengst vloeit een groot deel terug naar de ondernemers. Van dit deel kopen we namelijk diverse cadeaubonnen in. Deze worden als prijs beschikbaar gesteld en zijn te winnen door jou als koper van de kortingsbonnen.

Je kunt (wanneer dat mogelijk wordt geacht) met de kortingsbon naar de winkels en horecabedrijven om de korting te verzilveren.

opgehaald

Doel: €7000


Steun Centrum & Horeca Zevenaar en ontvang kortingsbonnen!

Door Subono bonnen aan te schaffen steunt u Centrum & Horeca Zevenaar en helpt u hen hun doelen te verwezenlijken! U krijgt hiervoor een Subono bon met geweldige kortingen op onder andere winkels, restaurants, bakkers er voor terug. Een win-win situatie dus!

Bekijk de kortingen!

Direct bestellen!

Verrassingsenvelop

Verrassingsenvelop

Ontvang 4 willekeurige aanbiedingen per post bij jouw thuis.

Bestel direct
Halve Bon | Deel A

Halve Bon | Deel A

Kies Deel A met diverse kortingen per post bij jouw thuis.

Bestel direct
Halve Bon | Deel B

Halve Bon | Deel B

Kies Deel B met diverse kortingen per post bij jouw thuis.

Bestel direct
Hele bon | A + B

Hele bon | A + B

Ontvang alle kortingen per post bij jouw thuis. Ook maak je met jouw unieke code kans op een 'cadeaubon' van de deelnemende winkels en horecabedrijven.

Bestel direct

De kortingen


Kans op een cadeaubon

Kies je ervoor om alle aanbiedingen te kopen voor €15,-? Dan ontvang je alle aanbiedingen thuis per post én staat er in de brief een unieke code. Hiermee maak je kans op een cadeaubon van de deelnemende bedrijven! Koop dus snel alle kortingen en steun de lokale bedrijven.

Meer verkoop, meer kans

Hoe meer Subono-bonnen er worden verkocht hoe meer cadeaubonnen we kunnen kopen bij de diverse bedrijven. Dat maakt de winkans nóg groter!

Óók DPG Media steunt de lokale winkels en horecabedrijven:

Mede mogelijk gemaakt door