Hoe werkt het?

Subono is dé ideale sponsoractie voor jullie school of vereniging! Makkelijk, laagdrempelig en het kost geen geld. Altijd in samenwerking met het lokale bedrijfsleven en exclusief voor jullie. Door het bedrijfsleven samen te brengen met scholen en verenigingen zetten we een sponsoractie op. Door een samenwerking met Subono hebben jullie geen zorgen meer, wij regelen alles omtrent de actie.


Waaruit bestaat een Subono sponsoractie?

Samen met winkels en ondernemers uit jullie directe regio stellen we 18 kortingsbonnen samen, met exclusieve acties en aanbiedingen.

Denk aan: korting op lekker eten bij een restaurant, korting bij de kapper, korting op dagelijkse boodschappen en versproducten of zelfs een gratis product tegen inlevering van de Subono-bon. Wij zorgen ervoor dat iedere Subono-actie een variatie aan leuke aanbiedingen biedt.


Hoe ziet een Subono-bon eruit?

De hele bon met 18 aanbiedingen bestaat uit 2 delen; deel A en deel B
(de afbeelding is een Subono-bon uit een vorige Subono sponsoractie)


De 18 aanbiedingen worden in 3 vormen aangeboden:

Subono
verrassingsenvelop


De verrassingsenvelop, 
deze bestaat uit 4 willekeurige aanbiedingen.


Subono-bon
9 aanbiedingen

 
De halve Subono-bon 
met 9 aanbiedingen. Deze worden verkocht voor €10,-. 


Subono-bon
18 aanbiedingen


De hele Subono-bon 
met 18 aanbiedingen. Deze worden verkocht voor €15,-. 


Veiligheid staat bij Subono voorop

Eenmalige machting

Bij de verkoop van een Subono-bon zorgt het verkopende verenigingslid ervoor dat de koper een eenmalige incasso overeenkomst invult. Zodra wij de incasso succesvol hebben uitgevoerd, wordt de Subono-bon per post verzonden.

afrekenen met iDeal

De koper kan via de deelnemerspagina van de vereniging of school op subono.nl worden voldaan. Ook hierbij geldt: na een succesvolle betaling wordt de Subono-bon verzonden per post. Potentiële klanten voor de verkopers zijn de buurvrouw, opa en oma, papa en mama, vrienden of andere kennissen uit de buurt.


De opbrengstmeter

De opbrengstmeter telt in verrassingsenveloppen en laat zien hoeveel verrassingsenveloppen van €5,- er verkocht moeten worden om jullie spaardoel te kunnen realiseren. De opbrengstmeter stijgt wanneer de actieve verkopers een gemiddelde van 1 verrassingsenvelop (á €5,-) hebben verkocht. Vanaf dat moment gaat de meter lopen en wordt er naar aanleiding van de verkoopcijfers een percentage aan de vereniging en aan de verkopers uitgekeerd. De opbrengst is afhankelijk van het aantal deelnemende verkopers en het aantal verkochte Subono-bonnen.
Klik op de afbeelding hieronder om te vergroten. 


De leden die zich inzetten verdienen een beloning

Zonder verkopers hebben we geen actie, daarom belonen wij de deelnemende verkopers met wat extra’s! Aan het einde van de Subono-actie gaat er een deel van de opbrengst niet alleen naar het spaardoel, maar ook naar de leden. Zo zien de leden waar ze voor gewerkt hebben. De opbrengst voor de verkopers kan gereserveerd worden voor een leuke activiteit.


Meedoen aan een Subono sponsoractie kost geen geld!
Schrijf jullie school of vereniging snel gratis in!

 

Klik hier voor een gratis informatiepakket