Hoe werkt een Subono sponsoractie?

Verdien makkelijk extra geld met Subono
Als bestuur van een school of vereniging zijn jullie altijd op zoek naar mogelijkheden om extra geld op te halen. Je probeert postzegels te verkopen, loten aan de man te brengen of organiseert een leuke rommelmarkt. Vaak kost dit veel moeite en zijn er een klein aantal vrijwilligers erg druk mee. Maar als Subono bieden wij een oplossing:

Om geld op te halen voor jullie vereniging of school gaan we vanuit Subono de samenwerking aan met regionale bedrijven en winkels, 
wij benaderen deze en stellen kortingsbonnen samen met een 18-tal exclusieve aanbiedingen, een belangrijk onderdeel van een Subono-sponsoractie. 

Bij een Subono sponsoractie zetten we de leerlingen en/of leden in en worden ze échte verkopers. Door de 3 te verkopen varianten van de Subono-bon aan ouders, familie, vrienden en buren te verkopen halen jullie al gouw honderden tot duizenden euro's op om een spaardoel te realiseren. Een verbouwing, nieuwe tenues of bijvoorbeeld een jubileumfeest bekostigen. Dat kán met Subono.

Aan een Subono sponsoractie zitten geen kosten verbonden, alles wordt vanuit de opbrengst betaald. Altijd helder en transparant. Subono regelt verder alles, de kosten voor postzegels, incassomachtigingen, drukwerk etc komen uit de opbrengst. Via jullie online deelnemerspagiina kun je altijd zien wat de laatste verkoopstand is. Met onze opbrengstmeter is de opbrengstberekening dan ook snel gemaakt.

Wist je dat:
- Zelfs de kinderen worden beloond voor hun inzet? In overleg met jullie en afhankelijk van de opbrengst kunnen de kinderen een cadeautje krijgen of iets leuks doen.
- Jullie exclusiviteit krijgen? Als er voor jullie een exclusieve actie is opgezet zijn jullie de enige in jullie plaats of postcodegebied op dat moment.
- Subono alles regelt omtrent de actie, jullie hoeven alleen maar aan te sporen tot verkoop.
- Jullie via de online deelnemerspagina niet alleen de verkoopstand en aanbiedingen kunnen zien maar er ook direct via iDeal kan worden gekocht?
- Een Subono sponsoractie in overleg op ieder moment van het jaar kan worden afgetrapt?

Bekijk hieronder de animatie met een korte uitleg over een Subono-actie.Heb je vragen of ben je geïnteresseerd?

Vraag het informatiepakket aan 
of nodig ons vrijblijvend uit voor een kennismaking.

Contact

       085 024 00 22

     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Stuur ons een berichtje via Facebook

     Neem contact op via WhatsApp