Gebruik onderstaand formulier om jullie aanbieding in te sturen.

Het zijn moeilijke tijden. Veel bedrijven ondervinden door de Corona-maatregelen problemen. Sommige zijn helemaal gesloten, vele mogen enkel in verminderde vorm hun zaak laten draaien en winkels trekken minder publiek. Daarom geven we winkels en horecabedrijven de kans om gratis te adverteren. Zo staan we jullie bij in deze moeilijke tijd.

  Lees meer over de actie via het informatieblad (downloadbare PDF)

De winkels en horecabedrijven kunnen hierdoor gratis adverteren op een Subono-bon. Er zijn 18 plekken voor exclusieve aanbiedingen beschikbaar.

De Subono-bon met de diverse kortingen wordt online aangeschaft door Vlaardingers en mensen uit de regio. De Subono-bon zal per post thuis worden bezorgd.

De kopers kunnen (wanneer dat mogelijk wordt geacht) met de kortingsbon naar de winkels en horecabedrijven om de korting te verzilveren.

Van de opbrengst vloeit een groot deel terug naar de ondernemers. Van dit deel kopen we namelijk diverse cadeaubonnen in. Deze worden later als prijs beschikbaar gesteld en zijn te winnen door de kopers van de kortingsbonnen door middel van een win-actie.

Zo heb je als ondernemer even wat extra omzet, kun je gratis adverteren en krijg je weer mensen op bezoek wanneer dat kan.

Doe gratis mee en stuur snel een korting in! We selecteren de 18 beste aanbiedingen.

TIP: Een goede aanbieding heeft een duidelijke korting in euro’s of zelfs een gratis product. Zo kunnen kopers van de bon in een oogopslag zien hoeveel korting ze krijgen bij het aanschaffen van de Subono-bon. De verkoopperiode start zo snel mogelijk en loopt +- 4 weken. 

Lees de voorwaarden voor een gratis advertentie hier.

Insturen kan t/m maandag 23 maart  17:30u
Daarna selecteren we de beste aanbiedingen voor op de Subono-bon en maken we deze GRATIS voor jullie op.

  Aanbieding inspiratie vind je hier:

Stuur via onderstaand formulier jouw korting in