Er is momenteel 1 actieve sponsoractie. Selecteer hieronder de school, vereniging of goede doel die jij wilt steunen.


Lopende sponsoractie(s):


Voetbalvereniging in Rheden, Gelderland

SC Rheden

Koop via onze betaalpagina direct een Subono-bon naar keuze en help Sport combinatie Rheden met het behalen van hun spaardoel. Of bekijk alle aanbiedingen en de aantal verkochte bonnen via de deelnemerspagina.

 Bestel direct online met iDeal!Bekijk de Deelnemerspagina

Ingeplande sponsoractie(s):

Goed doel in regio de Liemers, Gelderland

De Samenloop voor Hoop - De Liemers

In maart 2020 start een extra bijzondere versie van de Subono sponsoractie. Speciaal voor het goede doel van de Samenloop voor hoop in de Liemers..

Nog geen deelnemerspagina beschikbaar

Meest recente sponsoracties:


Voetbalvereniging in Veenendaal,
Utrecht

V.V. Veenendaal

Samen met Voetbal vereniging Veenendaal in Veenendaal hebben we een leuke Subono sponsoractie op mogen zetten. Met leuke kortingsbonnen van o.a. Aktiesport, Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt, Kings & Queens Veenendaal, De Tostikamer, New York Pizza en vele andere lokale winkels en bedrijven.

Bekijk de Deelnemerspagina

Voetbalvereniging in Arnhem,
Gelderland

V.v. Eldenia

Samen met Voetbalvereniging Eldenia in Arnhem hebben we een leuke Subono sponsoractie op mogen zetten. Met leuke kortingsbonnen van o.a. DA Drogist, Keurslagerij, Sneakers Arnhem... New York Pizza, 100% Voetbal Arnhem, Expert en vele andere lokale winkels en bedrijven.

Geen deelnemerspagina..

Judovereniging in Groessen,
Gelderland

Judo Groessen

Samen met de Judovereniging in Groessen hebben we een Subono sponsoractie op mogen zetten. Met diverse kortingsbonnen van o.a. Bakkerij Godschalk, Intersport, Carwash de Liemers, Wentholt Lederwaren en vele andere lokale winkels en bedrijven.

Geen deelnemerspagina..

Goed doel in Vlaardingen,
Zuid-Holland

De Santa run

Tijdens de Santa Run voor de Rotary van Vlaardingen hebben we een unieke Subono sponsoractie opgezet in samenwerking met Winkeliersvereniging Liesveld. Tijdens de run werden er Subono bonnen verkocht met een opbrengst voor het goede doel.

Geen deelnemerspagina..