Deelnemerspagina: SC Rheden

Welkom op de deelnemerspagina van Sport combinatie Rheden.
Op deze pagina kun je de verkoopstanden zien en ontdek je alle kortingen van de sponsoractie.


Actie is actief

sport combinatie rheden gelderland

Wat fijn dat jij SC Rheden steunt!

De vereniging is eerder dit jaar getroffen door een tornado, een windhoos die een spoor van vernieling heeft achter gelaten bij de club. Daarom sparen ze o.a. voor de reparatie van het dak van de kleedkamers.

Koop een Subono-bon naar keuze en steun de vereniging.

Het spaardoel is een bedrag van €2.000,-

Er zijn al 49 Subono-bonnen zijn verkocht! 

Deze stand is voor het laatst bijgewerkt op 23-12-2019

  Bestel direct online met iDeal!

Bekijk de Subono-bon hieronder.


Deel A

Bekijk hier de 9 aanbiedingen welke op Deel A van de Subono-bon te vinden zijn. Hierop staan o.a. aanbiedingen van Coop Rheden, Cafetaria Hartje Rheden, Ami Kappers Rheden, Veldman Sport Velp, New York Pizza Velp, Computer Service Rheden, Pannekoekhuis Strijland, Ciss bloemen en wonen en Kings & Queens Zutphen.


Klik hier om Deel A te bekijken.

 Bestel direct online met iDeal!

Deel B

Bekijk hier de 9 aanbiedingen welke op Deel B van de Subono-bon te vinden zijn. Hierop staan aanbiedingen van Scapino Velp, Intertoys, McDonald's (Duiven, Arnhem en Doetinchem), Kings & Queens Zutphen, Landwinkel de Munnikenhof, De Heeren van Rheden, Restaurant Bronckhorst, Wellness-Sportmassage Rheden en schoonheidssalon Nicole Yvon.

Klik hier om Deel B te bekijken.

 Bestel direct online met iDeal!


Handige tips voor de verkopers:

We helpen je graag om extra geld te verdienen voor jouw vereniging en zo zelf extra goed beloond te worden. Daarom hebben we een aantal handige verkooptips verzameld. Bekijk hier de video over hoe een Subono-actie werkt.

Wil je weten hoe je nóg meer kunt verkopen? Klik hier en ontdek alle verkooptips.


We bedanken alle deelnemende bedrijven!

Zonder de 18 aanbiedingen van lokale bedrijven en winkeliers konden we u niet voorzien van de leukste kortingen. Daarom bedanken wij de winkeliers die een exclusieve aanbieding hebben ingestuurd voor de sponsoractie van SC Rheden.