Deelnemerspagina: V.V. Veenendaal

Welkom op de deelnemerspagina van V.V. Veenendaal! 
Op deze pagina kun je de verkoopstanden zien en ontdek je alle kortingen van de sponsoractie voor V.V. Veenendaal.


Deze actie is AFGELOPEN

voetbalvereniging veenendaal

Bedankt voor uw steun aan V.V. Veenendaal!

De vereniging spaart o.a. voor nieuwe trainingsspullen. Door jouw aankoop van deze kortingsbonnen komen ze nóg dichter bij hun spaardoel!

De beste verkoper was: Nikay van Dam
Totaal heeft deze verkoper 20 bonnen t.w.v €5,- verkocht!

Deze stand is voor het laatst bijgewerkt op 23-10-2019


Bekijk de Subono-bonnen hieronder.

Hieronder zie je 'Deel A' en 'Deel B' van de Subono-bon voor Voetbalvereniging Veenendaal. Klik op de Subono-bon om de 9 aanbiedingen van het betreffende deel te bekijken. *Een verrassingsenveloppe bevat 4 willekeurige aanbiedingen van deze actie.

...

Deel A

Bekijk hier de 9 aanbiedingen welke op Deel A van de Subono-bon te vinden zijn. Hierop staan o.a. aanbiedingen van de Tosti Kamer, Jamin, Koopman, Carien Kado, Fitnesskledingshop.com, Lef Smoothies, Bite Restaurant, Kings & Queens Veenendaal en Indonesisch Restaurant Krakatau.


Klik hier om Deel A te bekijken.

...

Deel B

Bekijk hier de 9 aanbiedingen welke op Deel B van de Subono-bon te vinden zijn. Hierop staan aanbiedingen van Vlaaienwinkel Veenendaal, New York Pizza, Aktiesport, Brew Veenendaal, MooiXL (Ede), Kings & Queens Veenendaal, Afrikaans restaurant Safari, Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt en Goudreinet.

Klik hier om Deel B te bekijken.


Handige tips voor de verkopers:

We helpen je graag om extra geld te verdienen voor jouw vereniging en zo zelf extra goed beloond te worden. Daarom hebben we een aantal handige verkooptips verzameld. Bekijk hier de video over hoe een Subono-actie werkt.

Wil je weten hoe je nóg meer kunt verkopen? Klik hier en ontdek alle verkooptips.

We bedanken alle deelnemende bedrijven!

Zonder de 18 aanbiedingen van lokale bedrijven en winkeliers konden we u niet voorzien van de leukste kortingen. Daarom bedanken wij de winkeliers die een exclusieve aanbieding hebben ingestuurd voor de sponsoractie van V.V. Veenendaal.