Leuk dat jullie meedoen! Hier wat verkooptricks

Om zo veel mogelijk geld op te halen voor jullie spaardoel en natuurlijk voor jullie eigen beloning geven we een paar handige tips. Gebruik deze tips om jouw verkoop te verhogen! Misschien win je dan zelf ook wel een prijs!

Tips & Verkooptricks voor verkoop in de wijk

Ga de straat in en verkoop zo veel mogelijk Subono-bonnen!

Vergeet deze niet..

Belangrijk is dat de kopers weten wat het spaardoel is en voor welke school of vereniging de sponsoractie is.

Verkoop oefenen?

Begin bij je ouders, opa en oma of andere familieleden. Die helpen je met het vekopen van de eerste Subono-bonnen!

Alle kortingen laten zien..?

Laat bij het verkopen goed zien welke kortingen er allemaal zijn. Vergeet daarom niet jouw voorbeeldbon mee te nemen.

Neem een pen mee!

Ga je de straat in, vergeet dan geen pen mee te nemen. Met een pen kunnen kopers makkelijk het incassoformulier invullen.

Ga samen de straat in..

Als je samen met een klasgenoot of teamgenoot de wijk in gaat kun je elkaar helpen en spoor je elkaar aan om makkelijker te verkopen. 

Familie op bezoek? Verkoop..

Krijg je familie op bezoek? Bijvoorbeeld bij een verjaardag? Haal dan zeker jouw incassoboekje en voorbeeldbon tevoorschijn, uit nieuwsgierigheid zullen familieleden kopen!

Boekje uitverkocht?

Zijn alle tien jouw incassoformulieren ingevuld maar ben je nog niet klaar met verkopen? Vraag een nieuw machtigingsboekje bij jouw trainer of docent.

Klaar of gestopt met verkopen?

Ben je klaar of stop je met verkopen? Lever dan jouw incassoboekje weer in. Er staat een inleverton op het clubgebouw of bij jou op school.

Tips en Verkooptricks voor online verkoop!

Delen, delen en delen! Zo verkoop je online!

De deelnemerspagina

Alle verenigingen en scholen die mee doen met een Subono sponsoractie krijgen een deelnemerspagina. Hier zijn ALLE kortingen te vinden en kan ook via iDeal online worden verkocht.

Deel jullie link via sociale media

Deel de link van jullie deelnemerspagina via sociale media. Plaats deze op Instagram, Facebook, Twitter of Linkedin! Zo verkoop je online aan vrienden.

Gebruik WhatsApp

Wil je beginnen met verkopen? Deel de link van jullie deelnemerspagina via WhatsApp. Zet deze in de groepsapp van jouw vrienden, familie of gezin. Dan weet iedereen van de sponsoractie.

Voorbeeldbon met QR-code

Wil je eerst even de kortingen laten zien? Op de voorbeeldbon staat ook een QR-code die zorgt er voor dat kopers direct op jullie deelnemerspagina terecht komen. Zo verkoopt je makkelijker. 

Wist je dat jij ook beloond wordt?

Bij Subono vinden we het belangrijk dat de deelnemers worden beloond. Verkoop jij mee dan kan het maar zo zijn dat jullie binnenkort iets leuks gaan doen of dat je een leuke beloning krijgt..

Help je broertje of zusje

Zit je samen met jouw broertje of zusje op dezelfde vereniging of school? Help hem of haar dan met verkopen en ga samen de wijk in. Zo kun je elkaar in de gaten houden en samen zo veel mogelijk verkopen.